clickug

Sign Up FREEAdd your products for FREELog in

Create an account and publish your news FREE!

CEDEC80,108

Follow

España Catalunya News #200,364 Flag this news story as inappropriate report a bug Increase text size Decrease text size1,070 clicks
By: CEDEC Google search Google news Bing search Bing news
Contact:Luis Feliu
contact us

February 10, 2017  |   Reading time: 3 minuteshttp://click.ug/9a9RYA

ROLDAN GRÁFICAS potencia la imatge corporativa mentre manté la col.laboració amb CEDEC

ROLDAN GRÁFICAS, SL col·labora des de l'octubre del 2010 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA.

View imagesemail this news storyView standard citations for this news storyGet short URLget news embed code
/Clickug/ ROLDAN GRÁFICAS, SL és una empresa amb més de 25 anys d'experiència dins del món de les arts gràfiques. Situada al polígon industrial Can Parellada de Terrassa (Barcelona), des del 1988 s'ha especialitzat en la fabricació de targetes plàstiques amb les més altes prestacions.

En
el seu centre de treball, ROLDAN GRÁFICAS disposa de la maquinària tecnològicament més avançada i pot dur a terme qualsevol tipus de treball per molt complex que sigui, sempre en el termini estipulat i amb la més alta qualitat, alhora que ofereix una gran flexibilitat de servei a preus molt competitius. Tot això, juntament amb l'alta capacitat de producció i el compromís amb el medi ambient, fa possible que l'empresa exporti a un gran nombre de països repartits en 3 continents: Europa, Àfrica i Amèrica.

Amb l'objectiu de millorar el servei al client i potenciar la imatge corporativa, ROLDAN GRÁFICAS ha actualitzat la seva pàgina web per fer-la més interactiva i ha creat un nou catàleg d'empresa per donar a conèixer la incorporació de nova maquinària, a més d'ampliar la informació sobre la producció pròpia i mostrar gran part de les versions de targetes que l'empresa pot realitzar: relleu, hologrames, targetes ecològiques, peces amb forma especial, etc.

L'aposta per les últimes tecnologies en maquinària, la preparació i formació del personal, el servei i la preocupació pel medi ambient permeten a ROLDAN GRÁFICAS evolucionar de manera ràpida i eficaç per satisfer les necessitats dels seus clients.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC

ROLDAN GRÁFICAS, SL col·labora des de l'octubre del 2010 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d'empreses des del 1965.

L'optimització de l'acció comercial, l'adequació dels controls interns i un pla estratègic van ser les àrees d'actuació en què ROLDAN GRÁFICAS, SL i CEDEC van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d'excel·lència empresarial i qualitat en el servei, així com el progrés i desenvolupament en el seu mercat.

SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per a l'assoliment de l'excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d'empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria, CEDEC, SA ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, en concret més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals es troben a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d'Espanya, la consultora estratègica per a empreses també és present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L'evolució i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, SA com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu
Director del Dept. d'Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
http://www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: send email
 
Released on:
February 10, 2017
Updated on:
February 12, 2017 08:15 am
Location:
Barcelona, Província de Barcelona, Catalunya (España)
Source:
CEDEC
Type:
Nota de Prensa
Impact:
Nacional
Tags:
CEDEC, Centro Europeo de Evolución Económica, ROLDAN GRÁFICAS, excel·lència empresarial
Images

ROLDAN GRÁFICAS

PR Contact
Name:
Luis Feliu
Email:
 

Embed this news story on your site!

preview

USE OF COOKIES: We use our own and third-party cookies to improve our services and show content related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you continue to browse, consider accepting its use. You can get more information, or learn how to change the settings in our Privacy Policy