clickug

Sign Up FREEAdd your products for FREELog in

Create an account and publish your news FREE!

CEDEC80,498

Follow

España Catalunya News #200,223 Flag this news story as inappropriate report a bug Increase text size Decrease text size1,147 clicks
By: CEDEC Google search Google news Bing search Bing news
Contact:Luis Feliu
contact us

February 1, 2017  |   Reading time: 2 minuteshttp://click.ug/9a9iuS

RAMON RIUS consolida la seva activitat dins del marc de col.laboració amb CEDEC©

RAMON RIUS, SL col·labora des del setembre del 2015 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA.

View imagesemail this news storyView standard citations for this news storyGet short URLget news embed code
/Clickug/ RAMON RIUS, SL és una empresa situada a Tàrrega (Lleida) que es dedica principalment a dissenyar, construir, instal·lar i vendre estructures d’alumini, vidre, acer, fusta i ferro, com ara finestres, marcs, portes batents i persianes, entre d’altres, destinades principalment al
tancament d’edificis i locals comercials.

Actualment, RAMON RIUS es troba en ple procés de consolidació de l’activitat empresarial gràcies a reformes en botigues de renom com PUNT ROMA, BENETTON o BONÀREA, entre d’altres.

Fa poc, gràcies a un equip humà altament qualificat, RAMON RIUS ha finalitzat amb èxit dues obres emblemàtiques: la primera per a la botiga BENETTON situada al popular Portal de l’Àngel de Barcelona, i la segona al centre comercial Isla Azul de Madrid per a PUNT ROMA.

RAMON RIUS destaca com a empresa instal·ladora de façanes, especialitzada en instal·lacions en botigues, tant en territori nacional com en altres països de l’àmbit europeu, amb un alt component de qualitat, servei i solucions a mida, fet que aporta un valor tecnològic a l’empresa difícil de trobar en el sector.

Col·laboració amb el Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©

RAMON RIUS, SL col·labora des del setembre del 2015 amb la consultora estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses des del 1965.

L’adequació dels controls interns i el disseny d’un pla estratègic van ser les àrees d’actuació en què RAMON RIUS, SL i CEDEC© van col·laborar per aconseguir les màximes cotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei, progrés, desenvolupament i consolidació dins del seu mercat.

SOBRE CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA

El Centro Europeo de Evolución Económica, SA, CEDEC©, és una consultora estratègica que té com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per a l’assoliment de l’excel·lència empresarial i adaptar els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada classe d’empresa.

Creada a Espanya el 1971, en la seva llarga trajectòria CEDEC© ha participat en projectes de més de 44.000 empreses, concretament en més de 12.000 a Espanya, i té una plantilla de més de 350 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 80 de les quals a Espanya.

Amb seu a Brussel·les, a més d’Espanya, la consultora estratègica per a empreses també és present a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

L’evolució i la consolidació de Centro Europeo de Evolución Económica, SA com a consultora estratègica per a empreses es veu reflectida també en els nombrosos casos d’èxit d’empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultora té seu http://www.cedec.es/es/testimonios.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu
Director del Dept. d’Estudis i Desenvolupament
CEDEC, SA
www.cedec.cat/ca
Tel.: 93 318 15 15
Adreça electrònica: send email
 
Released on:
February 1, 2017
Updated on:
February 1, 2017 11:00 am
Location:
Barcelona, Província de Barcelona, Catalunya (España)
Source:
CEDEC
Type:
Nota de Prensa
Impact:
Nacional
Tags:
CEDEC, RAMON RIUS, consultora pimes, excel·lència empresarial
Images

RAMON RIUS

PR Contact
Name:
Luis Feliu
Email:
 

Embed this news story on your site!

preview

USE OF COOKIES: We use our own and third-party cookies to improve our services and show content related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you continue to browse, consider accepting its use. You can get more information, or learn how to change the settings in our Privacy Policy